PPC & Google Ads

În calitate de partener Google, echipa noastră PPC este expertă în a ajuta afacerile online să-și sporească vizibilitatea, clicurile și conversiile. De la Cumpărături Google până la Căutare, ne vom asigura că afacerea dvs. apare pentru termenii de căutare care contează pentru dvs.

Ce este Google ADS PPC?

PPC înseamnă Pay Per Click (Plătește Pe Click). Acestea sunt anunțurile pe care le vedeți în partea de sus și de jos a listelor cu rezultatele căutării Google și, după cum sugerează și numele, plătiți pentru fiecare clic pe anunț! Cu PPC puteți viza anumite locații geografice, anumite cuvinte cheie, o anumită audiență demografică și multe altele.

Indiferent dacă afacerea dvs. are nevoie de ajutor cu o campanie de remarketing dinamică sau dorește să ajungă la mai mulți clienți online prin intermediul anunțurilor de căutare sau pe rețelele sociale, serviciile noastre de management PPC vă oferă rezultatele cele mai bune.

Publicitate Pe Google

Există un motiv pentru care oamenii spun „Google it”. Fiind cel mai vizitat site web din lume, Google primește 42 de miliarde de afișări pe lună. Prin urmare, este o idee deloc să vă asigurați că marca dvs. este în fața și în centrul atenției pe numărul fiecăruia din facilitatea de căutare.

Google Ads este distribuit în trei produse principale – Cumpărături, Căutare și Rețeaua De Display Google

Îți cunoști cel mai bine afacerea. De aceea, colaborarea este fundamentală pentru abordarea noastră. În primul rând, dorim să aflăm totul despre afacerea ta, să aflăm ce este important pentru tine și, cel mai important, să aflăm care sunt obiectivele tale.

Începem cu o analiză aprofundată a campaniilor dvs. Google Ads existente, dacă aveți deja un cont sau vom crea un cont nou, dacă nu aveți. Vom dezvolta apoi o strategie care va oferi rezultatele dorite cu campanii personalizate care sunt potrivite pentru afacerea și obiectivele dvs.

Sunteți gata să utilizați PPC pentru a vă dezvolta afacerea? Contactează-ne